dec
30

Ungváry Rudolf a film (A fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció) kapcsán többször kifejtette (a Klub Rádióban és a 168 óra idei utolsó számában, illetve megírta), hogy a Fidesz kirekeszti a nemzetből a baloldalt, és ez megengedhetetlen. Idézte "a baloldal, ha csak tehette, rárontott nemzetére", az "idegenszívű" és "a haza nem lehet ellenzékben" kitételeket.

A magam részéről "a haza nem lehet ellenzékben" mondatot teljesen értelmetlennek és értelmezhetetlennek tartom, és mulatságos, hogy ennyit rugóznak rajta. Mi a haza, párt talán, hogy ellenzékben lehessen vagy ne lehessen??? Ha azt mondta volna Orbán, hogy a haza nem lehet kormányon, ugyanúgy felháborodtak volna a megmondóemberek. Pedig annak sem lett volna értelme.

A többit illetően egyetértek Ungváryval: tényleg szörnyű, hogy ilyenek elhangozhatnak. Csak van egy kis bibi: a baloldal meg a demokratikus politikai közösségből rekeszti ki az ország nagyobbik részét, az országgyűlés mintegy felét, amikor a Fidesszel kapcsolatban folyamatosan antiszemitázik, nácizik és fasisztázik. Ungváry ennek a kirekesztősdinek egyik élenjáró katonája. Nem értem, miért pont ő van felháborodva.

Ezennel felajánlom: ha Ungváry minden rendelkezésére álló fórumon fellép a jobboldalt sújtó kirekesztés ellen, én hasonlóképpen fel fogok lépni a baloldalt sújtó kirekesztés ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszeszsido.blog.hu/api/trackback/id/tr75848328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása